Ervaringen

Ouders vertellen over Sandra

"Wij hebben de NIO toets aangevraagd bij Sandra, omdat wij naast de aankomende CITO en het leerlingvolgsysteem een onafhankelijke toets wilden om te kijken naar het rekenkundig vermogen van onze zoon. Door een verhuizing was er een advies van de vorige school, de huidige school (entreetoets) en het leerlingvolgsysteem. Deze vraag heb ik neergelegd bij Sandra die de NIO gelukkig 1: 1 uitvoert. In deze situatie observeert ze het kind ook nog bij de uitvoering. Uit de toets bleek inderdaad dat hij rekenen lastig vindt, maar kon Sandra specifieker aangeven waar hij vastloopt en welke consequenties dit heeft voor zijn advies. In ons geval licht zij telefonisch het rapport nog aan de school toe , waardoor een nuancering aangebracht kan worden en een advies van haar gegeven kan worden. In dit geval hechtte de school veel waarde aan dit rapport, ook omdat Sandra hier in de omgeving goed bekend staat. De school onderneemt vervolgens nog stappen om extra hulp te bieden. Dit advies is niet alleen voor in groep 8 waardevol, maar zeker ook voor de toekomst. Een kind niet overvragen / "onder"vragen, maar plaatsen wij hij/zij gelukkig wordt, wil iedere ouder. De middelbare school gaf vervolgens aan dat ze deze toets ook zeker naast de CITO en het schooladvies leggen."

- Esther


"Direct bij de ontmoeting tussen onze dochter van 6 en Sandra, voelde ik dat het goed zat! Sandra "drukte op de juiste knoppen" bij onze dochter en onze dochter was hierdoor snel op haar gemak. De test heeft dan ook zeker een heel betrouwbaar beeld opgeleverd! Bedankt!"
- Diane


"Ze wist echt precies hoe ze zich moest gedragen zodat ik goed kon werken en ze benoemde alles heel fijn"
- Hugo 12 jaar


"We hebben onze dochter van 8 jaar laten testen bij Sandra om erachter te komen wat nu precies haar intelligentieniveau is. Sandra heeft flink doorgevraagd om de vraagstelling helder te krijgen. Het voor-en nagesprek is erg prettig verlopen.
Aan het begin van de test stelde ze onze dochter goed op haar gemak. Ze speelt prima in op het karakter van het kind.Het verslag is helder verwoord. Sandra kon ook goede ondersteuning bieden bij de aanvullende vragen die de school stelde"
- Marielle


Wilt u ook een ervaring achterlaten, stuur dan een e-mail naar sandra@heuvelrugorthopedagogiek.nl